09.09.2019

První půjčka zdarma – jak to funguje?

Máte nečekané výdaje a nevíte si rady? Existuje několik možností, jak situaci řešit. Jednou z nich je rychlá půjčka na cokoliv, u které nemusíte uvádět důvod využití.

Je to rychlé

Půjčku si sjednáte jednoduše a online přes webové stránky. Rychlost převedení financí závisí na smluvních podmínkách konkrétních bank, proto se to může někde pozdržet. V praxi ale proces schvalování většinou trvá 15 minut, po kterých vám peníze dorazí na požadovaný účet. A vy můžete ještě ten den vyřídit vše, co potřebujete.

Sami si volíte

Jednoduše si sami vyberete, kolik chcete půjčit a v jakém časovém horizontu chcete půjčku splácet. Pamatujte, že poprvé si snadno sjednáte půjčku až do výše 7 000 korun.

Vraťte jen to, co si půjčíte

Tahle služba vám pomůže s aktuální situací, ať už řešíte cokoliv. Velkou výhodou je, že vrátíte skutečně jen to, co si půjčíte. První půjčka bez poplatku vám s jistotou ušetří další zbytečné výdaje navíc, protože neřešíte žádné úroky.

Splaťte postupně, nebo najednou

Jak už bylo zmíněno výše, splácení půjčky si můžete libovolně nastavit a splácet po dobu, jakou si určíte. Zvolte si 5 dní nebo 3 měsíce, je to zcela na vás. Pokud vám tahle možnost ale nevyhovuje, můžete svou půjčku splatit najednou kdykoliv během trvání smlouvy.

Důvod využití nehraje roli

Jde o neúčelový úvěr, to znamená, že nemusíte udávat důvod využití. Přišly nečekané výdaje, které nemůžete odložit? Od toho je tu rychlá a snadná půjčka, se kterou můžete platbu vyřešit ještě ten samý den.

Služba je online

Celou žádost o půjčku vyřizujete online z pohodlí domova. Ať už řešíte první žádost, další půjčku nebo prodloužení, snadno vše vyřídíte přes internet. Odpadne vám stres s tím, že nevíte, na jakou pobočku zajít nebo že nestihnete daný den dojít včas a vše řádně zaplatit.

Prodlužte dobu splácení

Pokud se bojíte, že nestihnete svou první půjčku splatit včas, využijte možnost prodloužení. Půjčku si můžete protáhnout až o jeden měsíc. A jak to provést? Po registraci a žádosti o půjčku se přihlásíte do svého uživatelského účtu, kde máte i možnost vyřídit žádost o prodloužení. Poté jen uhradíte poplatek o prodloužení, jehož výše je závislá na výši půjčky a na délce prodloužení.

Když jste si to rozmysleli

Pokud jste si to s půjčkou nakonec rozmysleli, máte možnost do 14 dnů odstoupit, a to bez udání důvodu a bez smluvní sankce. Stačí, když do měsíce uhradíte zpět vypůjčené peníze i s úrokovou sazbou za období poskytnutí půjčky, a je to.

Jak postupovat krok za krokem

  1. Vyberete si svou rychlou půjčku zdarma
  2. V průběhu žádosti se zaregistrujete
  3. Projdete již zmíněným procesem ověřování totožnosti
  4. Na závěr potvrdíte žádost a už jen čekáte, až se vám připíšou peníze na účet

Proč říct ANO první půjčce?

● Snadné vyřízení žádosti během pár minut
● Sjednání online z pohodlí domova
● Sami si vyberete částku až do výše 7 000 Kč
● Sami si vyberete dobu splácení
● Bezpečnost pro obě strany ověřením identity

Líbí se vám rychlost a dostupnost služby spojené s půjčkou? První půjčka zdarma je jen prvním krokem. Nebojte se sjednat i další půjčku, u které je to pro vás, jako pro registrované klienty, ještě rychlejší.