12.02.2020

Potřebujete peníze okamžitě? Půjčka do 15 minut je tím správným řešením

Rozbitá lednička, zpožděná výplata nebo nutná oprava počítače – v takových případech většinou potřebujeme mít na účtu peníze okamžitě. Ne vždy však máme pro tyto situace dostatečnou finanční rezervu. Pomoci může půjčka do 15 minut, bezpečný způsob, jak získat peníze ihned.

Půjčka šitá na míru

Půjčka do 15 minut je rychlým a snadným způsobem, jak získat potřebné finance navíc, a nese s sebou celou řadu výhod. Sami si například nastavíte délku splácení a výši splátek, které si přizpůsobíte na míru vašemu rozpočtu tak, aby ho příliš nezatěžovaly. Není ani podstatné, na co peníze potřebujete, přičemž půjčku můžete kdykoli předčasně splatit.

Vše vyřídíte online

Často tím jediným ideálním řešením, kde si peníze půjčit, je nebankovní společnost. Oceníte zejména to, že se obejdete bez zdlouhavého papírování, ověřování a návštěvy poboček. Vše vyřídíte pohodlně online – odkudkoli a prakticky kdykoli. Přesto však doporučujeme věnovat čas výběru nebankovní instituce, od které si půjčíte. Ověřte si, za má licenci ČNB, přečtěte si recenze klientů a pozorně si nastudujte podmínky .

Jaké doklady potřebujete

Abyste si mohli o půjčku zažádat online, potřebujete mít svůj uživatelský účet. Ten založíte během pár minut, stačí jen vyplnit osobní údaje a mít po ruce občanský průkaz nebo potvrzení o trvalém pobytu. Na základě toho instituce rychle ověří vaši identitu a úvěruschopnost. Není třeba dokládat žádné příjmy nebo potvrzení od zaměstnavatele – celá půjčka je naprosto diskrétní.

Dejte si však pozor na nebankovní společnosti, které netrvají na prokázání totožnosti alespoň jedním dokladem. Takové podmínky jsou podezřelé a vzít si půjčku u takového poskytovatele by mohlo být velmi riskantní.

Jak získat první půjčku zdarma?

Výhodou půjček do 15 minut je, že si společnosti u prvních půjček často nestanovují úrokovou sazbu. To znamená, že poprvé splatíte opravdu jen to, co si půjčíte. A jak postupovat krok za krokem?

  1. Vyberete si rychlou půjčku zdarma
  2. Zaregistrujete se v průběhu žádosti
  3. Projdete procesem ověření identity
  4. Potvrdíte žádost a čekáte, až se vám připíšou peníze na účet

Nebojte se úroků z prodlení

Není třeba mít strach, že propásnete dobu splatnosti a začnou vám nabíhat úroky z prodlení. Před uplynutím lhůty vám u nás v Creditstar vždy přijde e-mail a SMS s upozorněním. Vše si navíc snadno zkontrolujete přes internet ve svém uživatelském účtu, který si založíte během první žádosti o půjčku. Pokud se naopak bojíte, že nebudete schopni splácet, můžete využít možnost prodloužení půjčky, a to až o jeden měsíc. Nebankovní půjčky lze využívat i opakovaně, při včasném splácení se vám navíc navyšují limity a snižují úroky.

Na co si dát pozor

Ať už žádáte u sebelépe ověřeného poskytovatele, vždy si hlídejte dobu splatnosti, která u krátkodobých půjček bývá výrazně zkrácená. Nikdy se neobracejte na společnost, která vám nabízí zdánlivě vhodnou půjčku bez předem stanovených a transparentních podmínek.