16.01.2020

Potřebujete rychle a pohodlně peníze navíc? Zkuste online půjčku

Rozbilo se vám auto, pračka nebo máte možnost koupit výhodně rodinnou dovolenou? Online půjčka je pohodlným a výhodným způsobem, jak financovat výdaje, na které váš rozpočet není připravený.

Online půjčka ihned pro každého má několik nesporných výhod.

  1. Můžete ji použít v podstatě na cokoliv.
  2. Vyřízení je diskrétní a rychlé. Navíc se obejdete bez zdlouhavého papírování a sjednáte si vše online.
  3. Peníze máte na účtu často do několika minut.

Prověřujte a kalkulujte

Nabídky na půjčku se na nás v dnešní době sypou ze všech stran. Vyznat se v nich není nic jednoduchého. Při výběru proto využijte online úvěrové srovnávače, s nimiž nabídky hravě porovnáte a zjistíte, která pro vás bude ta nejvýhodnější. Na co si dát u půjček pozor?

  • Úroková míra

Pokud jsou úroky výrazně nižší než u konkurence, buďte obezřetní. Celá řada podvodných poskytovatelů půjček se snaží zatraktivnit produkt tím, že klienta nalákají na zdánlivě nízký úrok, jehož výše se po pár splátkách vyšplhá rychle nahoru. Úroková sazba by měla být po celou dobu splácení stejná.

  • Poplatky předem

Poplatek za poskytnutí půjčky nebo administrativu je naprosto běžnou položkou v ceníku bankovních i nebankovních poskytovatelů půjček. Tento poplatek, o kterém byste měli být vždy informování, je následně rozpočítán do jednotlivých splátek. Častým trikem nekalých firem ale je úhrada poplatků předem ještě před samotnou půjčkou.Pokud po vás někdo bude chtít zaplatit poplatky předem, dejte si pozor. Poctiví poskytovatelé půjček je nevyžadují.

  • Transparentní podmínky jsou základ

O půjčku žádejte pouze u ověřených poskytovatelů. Nenechte se zlákat zdánlivě výhodnou nabídkou půjčky s nečitelnými podmínkami. Zjistěte si také recenze klientů a především ověřte, zda má společnost licenci ČNB. Pokud vám něco není jasné, neváhejte se obrátit na klientskou podporu.

  • Penále, výše a frekvence splácení

Jestli byste se na něco měli obzvlášť zaměřit, pak jsou to nejrůznější sankce. Zjistěte si, jak vysoké jsou penále v případě prodlení. Předčasné splacení půjčky by mělo být vždy bez poplatků navíc.

Vše vyřídíte online

Sjednání půjčky pro každého je rychlé a snadné. Žádost vyplníte online odkudkoli – klidně i z mobilu nebo tabletu. Díky tomu nejste závislí na otevírací době jednotlivých poboček a vše si můžete v klidu pročíst.

Ušijte si půjčku na míru

Nebankovní půjčku lze nastavit přesně podle vašich potřeb. Sami si zvolíte délku splácení i výši splátek. Půjčku lze navíc kdykoli předčasně splatit – bez ohledu na to, jaké splátky jste si při sjednání nastavili. Máte strach, že přijde nečekaná situace a vy nebudete schopni splácet? Většina nebankovních poskytovatelů nabízí možnost prodloužení půjčky, a to až o jeden měsíc.

Nebojte se úroků

U Credistaru máte první půjčku do výše 7 000 Kč zcela bez úroků. Splatíte tak opravdu jen částku, kterou si půjčíte. Nemusíte tak řešit žádné úroky, ani poplatky navíc. U krátkodobých půjček není problém si půjčit peníze opakovaně. Pokud jste navíc všechny své předchozí závazky splatili řádně a včas, máte možnost získat výhodnější podmínky a vyšší limit úvěru.

Zvládne to váš rozpočet?

Ačkoli získat půjčku je snadné, její splácení už tak lehké být nemusí. Vždy proto důkladně zvažte, jak velkou zátěží budou splátky pro váš rozpočet. To platí zejména pro ty, kteří mají nepravidelnou výši příjmů. Nedoporučujeme, abyste si sjednávali online půjčku na úhradu jiných dluhů.

Jak si o půjčku ihned zažádat?

Půjčku ihned pro každého získáte opravdu rychle. Stačí se zaregistrovat na našich stránkách a vyplnit jednoduchou žádost. Následně je třeba vyčkat na vyhodnocení, kdy ověříme vaši identitu a schopnost splácet. Po potvrzení žádosti už jen čekáte na zaslání peněz. U nás v Credistaru to netrvá déle než 15 minut.