03.12.2019

Zimní slevy: Jak získat peníze na online nákupy?

Špatně naplánovaný finanční rozpočet, prázdná peněženka po Vánocích, a do výplaty ještě daleko. Situace, v které se někdy ocitl nejspíš každý z nás. Překlenout toto období přitom nemusí být tak těžké. Ať už si chcete v období zimních slev koupit za výhodnější cenu domácí spotřebiče, lyžařskou výbavu nebo něco pro radost, poradíme vám, jak rychle a bezpečně získat peníze na online nákupy.

Finanční pomoc online

Online půjčku ihned si snadno sjednáte přes internet v několika rychlých krocích. Ať už jste doma, na horách nebo jezdíte po rodinných návštěvách, povánoční finanční trable tak vyřešíte odkudkoliv a kdykoliv.

Nebojte se nebankovní půjčky

Ne každý splňuje čím dál tím přísnější podmínky pro získání bankovní půjčky a někteří tak na ni ani nedosáhnou. Bezpečnou a rychlou alternativou jsou nebankovní půjčky, které už dávno nejsou strašákem. U nebankovní společnosti si jednoduše zažádáte o úvěr online, sjednání trvá malou chvíli a do několika minut od schválení můžete mít peníze na svém účtu. Odpadá zde zdlouhavý schvalovací proces, jelikož se neřeší výpis z registru dlužníků ani zajištění záruky v podobě ručitele. Nebankovní společnost zpravidla dbá jen na tři základní faktory – zda jste plnoletí, máte pravidelný příjem a bankovní účet.

Úrokům se snadno vyhnete

První online půjčka ihned je u nás v Creditstar zcela zdarma. Nemusíte tak mít strach, že se na nákupy v povánočních výprodejích zadlužíte zbytečnými poplatky. Nebankovní instituce u prvních krátkodobých půjček mnohdy nestanovují úrokovou sazbu a vy tak splatíte jen tolik, kolik si skutečně půjčíte. U Creditstar lze splátky navíc rozvrhnout na období od 5 dnů až po 3 měsíce, přičemž jejich výši přizpůsobíte svému rozpočtu tak, aby ho nezatěžovaly.

Jak postupovat u první nebankovní půjčky

Sjednání první nebankovní půjčky online vám nezabere více než 15 minut a zvládnete jej v několika jednoduchých krocích:

1. Zvolte podrobnosti své půjčky

2. Zaregistrujte se a vyplňte potřebné údaje

3. Počkejte na dokončení procesu ověřující vaši totožnost a schopnost splácet

4. Potvrďte žádost a čekejte, až se vám peníze připíšou na účet.

U opakované půjčky se pak už jen stačí přihlásit do svého účtu, zažádat o půjčku a peníze máte na účtu téměř ihned. Bezúčelová půjčka je vhodná nejen k pokrytí nečekaných výdajů, ale i k uskutečnění výhodných povánočních nákupů.