02.02.2021

10 Nápadů na valentýnský dárek pro naše blízké

Nyní, když jste našli ty nejlepší vánoční dárky, je čas obrátit pozornost směrem k Valentýnu.

I když je pravda, že důležitým lidem v našem životě bychom měli projevovat uznání neustále, Den svatého Valentýna je ideální příležitostí, jak zdůraznit jejich výjimečnost. Všichni víme, že najít perfektní dárek může být někdy docela nervydrásající záležitost. Proto jsme trochu přemýšleli za vás. Ať už hledáte něco romantického, veselého, nebo jen praktického, máme několik nápadů, které určitě zaujmou. Od klasických dárků po jedinečnější – určitě najdete něco pro každého.

Tady je 10 tipů na valentýnské dárky, se kterými rozmazlíte partnera, kamaráda nebo i sebe!

1. Seznam nápadů na společné večery

Už vás štve říkat „Nevím, co chceš dělat…“ pokaždé, když přijde společný večer? Na tomhle seznamu nápadů najdete 25 zábavných věcí na trávení času s vaší polovičkou. A není důležité, jestli jste spolu už roky, nebo se teprve poznáváte – tenhle seznam se hodí pro jakýkoliv pár. Je to veselý dárek, který vám pomůže vytvořit nezapomenutelné vzpomínky a zjistit něco nového o tom druhém. Vytvořte si s partnerem výzvu a zjistěte, kolik nápadů na společné chvíle stihnete dokončit za letošní rok!

Seznam nápadů na společné večery

2. Degustační sada vín

Nejlepší dárky jsou ty, které si můžete užít dohromady. A co může být romantičtější než večer s vínem, skvělým jídlem a vaším milovaným člověkem? Pokud jste pár, který si rád dá sklenku dobrého vína, pak je degustační sada ideální volbou. Získejte mix různých druhů vín (například červené, bílé a růžové) a udělejte si příjemnější valentýnský večer než kdykoli předtím.

Degustační sada vín

3. Nositelná deka v nadměrné velikosti

Bere vám přítelkyně pořád vaše oblíbené oblečení? Vyřešte to! Tahle nadměrně velká nositelná deka se parádně hodí na chladné zimní večery nebo jen ospalé dny, kdy jste doma. A protože spousta z nás stále ještě pracuje z domu, je to opravdu užitečný a praktický dárek. Není nic, co by jí mohlo lépe říct „Záleží mi na tvém pohodlí!“

Nositelná deka v nadměrné velikosti

4. Kniha s osobními vzkazy

Hledáte něco opravdu výjimečného? Dejte své lásce nebo nejlepšímu kamarádovi stálou připomínku všech věcí, které jsou na vašem vztahu skvělé. Tahle knížečka má uvnitř prázdná místa, do kterých vyplníte, proč je právě on nebo ona nejlepší. Můžete si ji vytvořit přesně tak zábavnou nebo sladkou, jak chcete. Je to smysluplný dárek, který vašemu výjimečnému člověku zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.

Kniha s osobními vzkazy

5. Přenosný kávovar

Perfektní dárek pro někoho, kdo si nedokáže svoje ráno představit bez příjemného hrníčku kávy. Přenosný kávovar se snadno používá při cestování, kempování, nebo i když jste jen doma. S tímhle dárkem si vaše láska užije kvalitní kávu kdekoli a kdykoli.

Přenosný kávovar

6. Parfém

Parfém je jedním z nejtradičnějších dárků k Valentýnu. Kvalitní vůně v krásném flakónu je zaručeně dobrá volba téměř pro každého – partnera, kamaráda, nebo i rodiče. Je to dárek, který dá najevo, že jste hodně přemýšleli nad tím, co se pro ně bude hodit nejlépe. Váš milovaný člověk ho rozhodně ocení!

Parfém

7. Vyhřívaný masážní stroj na krk a záda

Napadlo vás někdy, jak by bylo super mít doma osobního maséra? S elektrickým masážním strojem na krk a záda se to může stát realitou! Všichni víme, že život je občas trochu stresující. Proto po dlouhém dni v práci není nic lepšího, než přijít domů a užít si uvolňující masáž. Tohle je dárek, který bude váš milovaný člověk skutečně používat – a pořád dokola!

Vyhrivany masazni stroj na krk a zada

8. Čokoládové bonbóny

Každý člověk si na Valentýna zaslouží něco sladkého. A kdo by řekl ne na čokoládu? S výbornou bonboniérou můžete partnerovi udělat z Valentýna ten nejsladší den v roce bez toho, abyste věci příliš komplikovali.

Čokoládové bonbóny

9. Mozaika z fotek

Vy a váš blízký jste spolu určitě prožili spoustu výjimečných chvil a vyfotili hodně fotek. Tak vyberte ty nejlepší a krásně je zarámujte. Pokud to celé chcete posunout na ještě vyšší úroveň, můžete přidat milé vzkazy nebo romantické citáty. Tohle je rozhodně dárek, který si vaše láska bude navždy střežit!

Mozaika z fotek

10. Interiérové ohniště

Přineste si domů letní táborák. Ohniště do interiéru využijete při každé příležitosti, ať už chcete navodit tu správnou náladu pro romantický večer nebo si odpočinout po dlouhém dni. S tímhle dárkem si váš blízký užije pocit jako ze skutečného ohně, ale přitom bez kouře, zápachu a jiného nepořádku. A na Valentýna si nad ohýnkem budete moct opéct i nějaké ty marshmallows!

Interiérové ohniště

Právě teď je ideální čas ukázat partnerům nebo kamarádům, co všechno pro vás znamenají. Využijte tyhle jedinečné nápady na dárky a vytvořte milovaným lidem 14. únor, který bude speciálnější, než kdy předtím!